ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

τ. 231 054 6551     m. 6974644886     Blog

Επιστροφές Αλλαγές

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με συνεργαζόμενη εταιρία Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται:

καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Τα γυαλιά ηλίου blueyes παρέχουν UV400 προστασία ,πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φέρουν τυπωμένο το CE στον βραχίονα.

Επιστροφές Αλλαγές

ΑΛΛΑΓΕΣ  

Έχετε το δικαίωμα να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραγγείλατε με ένα άλλο ζευγάρι ηλίου εντός 14 ημερών και εφόσον έχετε επιστρέψει το αρχικό προϊόν στην άριστη κατάσταση που το έχετε παραλάβει και με όλα τα συνοδευτικά στοιχεία.

Τα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής  επιβαρύνουν τον πελάτη όπως επίσης και τα νέα έξοδα μεταφοράς του νέου προϊόντος και είναι 8€. 

Η αλλαγή πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2310 546 551 ή μέσω email info@blueys.gr.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να γίνει άμεσα πριν ολοκληρωθεί η αποστολή του προϊόντος με επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 546 551 ή μέσω email info@blueys.gr. 

Εφόσον η παραγγελία σας είναι καθοδόν σε αυτό το σημείο δεν μπορείτε να κάνετε υπαναχώρηση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν για δικούς σας λόγους εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του στη αρχική του άριστη κατάσταση χωρίς φθορές και στην αρχική του συσκευασία.

Τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής του προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη, η χρέωση είναι 8€. (Πρώτη αποστολή σε εσάς & Δεύτερη αποστολή επιστροφής σε μας). 

Μέσα σε 14 ημέρες από την στιγμή που παραλάβαμε το προϊόν που επιστρέψατε θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων που έχετε καταβάλλει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αρχική πληρωμή ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας. 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

Στην περίπτωση που έχετε παραλάβει το προϊόν σε κατάσταση που το καθιστά ελαττωματικό ή δεν είναι το προϊόν που έχετε παραγγείλει πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας info@blueyes.gr.

Κατόπιν πρέπει να το αποστείλετε σε εμάς μαζί με την απόδειξη αγοράς με έξοδα που βαρύνουν την εταιρεία μας.

Μετά από δική μας αξιολόγηση θα σας αποστείλουμε καινούργιο προϊόν με δικά μας έξοδα ή θα σας επιστρέψουμε όλο το ποσό ακέραιο μαζί με τα αρχικά έξοδα αποστολής.


Το blueyes αποτελεί το αξιόπιστο και διαρκώς εξελισσόμενο κατάστημα διαδικτυακής πώλησης οπτικών προϊόντων.

Από το 2018 συνδέει δυναμικά τις διεθνείς τάσεις της μόδας με την προστασία και υγεία των ματιών σας.

Blueyes Sunglasses

>