ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

τ. 231 054 6551     m. 6974644886     Blog

Όροι Χρήσης

Παρακαλούνται θερμά οι επισκέπτες και τα μέλη του Blueyes.gr να διαβάζουν προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης.

Οι παρόντες όροι χρήσης ρυθμίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις αναφορικά με τη χρήση της ιστοσελίδας που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://blueyes.gr, και η οποία θα αναφέρεται εφεξής ως «Blueyes».

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1.Εισαγωγή Το blueyes.gr είναι ένα e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) πώλησης γυαλιών ηλίου μέσω του Internet (διαδικτύου) που δημιούργησε η εταιρεία "ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ", με έδρα επί της οδού Στενημάχου 5, Θέρμη, Θεσσαλονίκη, Α.Φ.Μ. 104417592.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Οι κάτωθεν «Όροι Αγορών και Χρήσης» μαζί με την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και τις Ρυθμίσεις και Πολιτική Cookies καθορίζουν τους όρους που διέπουν την χρήση της ιστοσελίδας blueyes.gr και την αγορά προϊόντων μέσω αυτής.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους χρήσης, τις Ρυθμίσεις, την Πολιτική Cookies και Πολιτική Προστασίας Απορρήτου, εφεξής καλούμενες ενιαία ως «Οι Πολιτικές Προστασίας Δεδομένων», προτού κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας. 

Κάθε χρήστης που εισέρχεται προκειμένου να κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος μας συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κάτωθεν όρους, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης για οποιονδήποτε λόγο δεν συμφωνεί με τους παρακάτω όρους, έχει την δυνατότητα και οφείλει να μην πραγματοποιεί οποιοδήποτε είδος συναλλαγής μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Η BLUEYES έχει το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο. Έχοντας βέβαια πάντα την υποχρέωση να ενημερώνει άμεσα τους καταναλωτές/χρήστες για οποιαδήποτε τροποποίηση μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους «Όρους χρήσης ή τις Πολιτικές Προστασίας Δεδομένων» μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.

Επίσης, η BLUEYES δικαιούται να αλλάζει ελευθέρα τις τιμές των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Οι συμβάσεις που καταρτίζονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα ή σε οποιαδήποτε από τις γλώσσες στις οποίες οι «Όροι χρήσης και οι Πολιτικές Προστασίας Δεδομένων» είναι διαθέσιμοι σε αυτήν την ιστοσελίδα.


2. Πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα.

H BLUEYES δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την πληρότητα και την αξιοπιστία των πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα που διατίθενται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, καθώς επίσης και για όλες τις πληροφορίες που παρέχονται και αφορούν την πραγματοποίηση των συναλλαγών εντός αυτού. Η BLUEYES δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση μικρών διαφοροποιήσεων που μπορούν να προκύψουν στην απεικόνιση των χρωμάτων των γυαλιών, καθώς επίσης και στην ανάλυση χρωμάτων που μπορούν να διαφέρουν από οθόνη σε οθόνη ανάλογα με τη συσκευή από την οποία έχετε πρόσβαση (laptop, κινητό, tablet κ.α.).

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.


3. Περιορισμός ευθύνης και αποποίηση ευθύνης

Η BLUEYES στο πλαίσιο των συναλλαγών της μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης παραγγελίας (ανεξαρτήτως αιτίας).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παρέχει σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που διατίθενται. Ωστόσο, δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την διαθεσιμότητα ή μη των προϊόντων.

Δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν παρερμηνείες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει πληροφορίες, φωτογραφίες και απεικονίσεις των προϊόντων που διατίθενται μέσω αυτού με υψηλή ακρίβεια. Όσον αφορά τα χρώματα των προϊόντων μας, έχει γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποδοθεί το πραγματικό χρώμα των προϊόντων μέσω της προβολής φωτογραφιών και των αναλυτικών περιγραφών.

Παρόλα αυτά επειδή οι οθόνες των υπολογιστών/κινητών/tablets ποικίλλουν, ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις και σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά). Στην περίπτωση αυτή δεν φέρει καμία ευθύνη και έχει κάθε δικαίωμα να ακυρώσει κάθε παραγγελία χωρίς επιπρόσθετο κόστος στους πελάτες. Ενώ δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική ή αποθετική), που τυχόν υποστεί ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εκτός και αν ρητώς ορίζεται διαφορετικά στους παρόντες Όρους, η ευθύνη μας σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν που αγοράζεται μέσω της ιστοσελίδας μας περιορίζεται αυστηρά στο ποσό της τιμής αγοράς του εν λόγω προϊόντος. Με την επιφύλαξη των ανωτέρω, η ευθύνη μας δεν αποκλείεται ούτε περιορίζεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

α. Στην περίπτωση θανάτου ή σωματικής βλάβης οφειλομένων σε αμέλεια μας,

β. Σε περίπτωση απάτης ή δόλιας παραπλάνησης, ή

γ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όπου θα ήταν εκ μέρους μας παράνομο ή αθέμιτο να αποκλείσουμε ή να περιορίσουμε, ή να αποπειραθούμε να αποκλείσουμε ή να περιορίσουμε, την ευθύνη μας.

Με την επιφύλαξη της προηγούμενης παραγράφου και στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, και εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στους παρόντες Όρους, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τις ακόλουθες απώλειες, ανεξάρτητα από την αιτία που προέκυψαν:

α. Απώλεια εισοδήματος ή εσόδων

β. Απώλεια εμπορικής δραστηριότητας

γ. Απώλεια κερδών ή συμβάσεων

δ. Απώλεια προσδοκώμενων αποταμιεύσεων

ε. Απώλεια δεδομένων, καιστ. Απώλεια διαχείρισης χρόνου ή ωρών εργασίας. Λόγω της ανοικτής φύσης της παρούσας ιστοσελίδας και της πιθανότητας σφαλμάτων κατά την αποθήκευση και μετάδοση των ψηφιακών πληροφοριών, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια και την ασφάλεια των πληροφοριών που διαβιβάζονται στην ή λαμβάνονται από την παρούσα ιστοσελίδα, εκτός εάν άλλως ορίζεται ρητά στην ιστοσελίδα.

Όλες οι περιγραφές προϊόντων, οι πληροφορίες και η ύλη που αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα παρέχονται "ως έχουν" και χωρίς καμία περαιτέρω εγγύηση είτε ρητή είτε σιωπηρή, εκτός από τις εγγυήσεις που παρέχονται εκ της νομοθεσίας. Υπό αυτό το πρίσμα, εάν συναλλάσσεστε ως καταναλωτής ή ως χρήστης, είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε προϊόντα που είναι σύμφωνα με τη Σύμβαση, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για κάθε έλλειψη συμμόρφωσης που υφίσταται κατά τη στιγμή της παράδοσης. Θεωρείται ότι τα προϊόντα είναι σύμφωνα με τη Σύμβαση όταν:

α) συμφωνούν με την περιγραφή και την ποιότητα που έχει περιγραφεί από εμάς σε αυτήν την ιστοσελίδα,

β) είναι κατάλληλα για τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται κανονικά προϊόντα του είδους αυτού, και

γ) έχουν την ποιότητα και την απόδοση που είναι κανονική σε προϊόντα του ίδιου είδους και η οποία είναι ευλόγως αναμενόμενη.

Στο μέγιστο επιτρεπόμενο βαθμό σύμφωνα με το νόμο αποποιούμαστε κάθε εγγύηση, εκτός από αυτές υπέρ των καταναλωτών και των χρηστών που δεν μπορούν νομίμως να αποκλειστούν.

Όσα προβλέπονται στον όρο αυτόν δεν θίγουν τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή ή χρήστη, ούτε το δικαίωμά υπαναχώρησης σας από την Σύμβαση.


4.Γεγονότα Ανωτέρας Βίας Δεν θα είμαστε υπόλογοι ή υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης ή καθυστέρησης στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε εκ των υποχρεώσεών μας βάσει μιας Σύμβασης, που να έχει προκληθεί από γεγονότα τα οποία δεν υπόκεινται στον εύλογο έλεγχό μας (Γεγονός Ανωτέρας Βίας).Ως γεγονός Ανωτέρας Βίας θεωρείται κάθε πράξη, γεγονός, αδυναμία πραγματοποίησης, παράλειψη ή ατύχημα που δεν υπόκειται στον εύλογο έλεγχό μας και περιλαμβάνει συγκεκριμένα (αλλά όχι περιοριστικά) τα εξής:

α. Απεργίες, ανταπεργίες ή άλλες συνδικαλιστικές δράσεις.

β. Κοινωνική αναταραχή, εξέγερση, εισβολή, τρομοκρατική επίθεση ή απειλή τρομοκρατικής επίθεσης, πόλεμο (είτε έχει κηρυχθεί είτε όχι) ή απειλή ή προετοιμασία για πόλεμο.

γ. Πυρκαγιά, έκρηξη, καταιγίδα, πλημμύρα, σεισμό, καθίζηση, επιδημία ή άλλη φυσική καταστροφή.

δ. Αδυναμία χρήσης των σιδηροδρόμων, πλοίων, αεροπλάνων, μηχανοκίνητων οχημάτων ή άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών μέσων μεταφοράς.

ε. Αδυναμία χρήσης των δημόσιων ή ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

στ. Πράξεις, διατάγματα, νόμοι, κανονισμοί ή κυβερνητικοί περιορισμοί.

ζ. Κάθε απεργία, βλάβη ή ατύχημα των ακτοπλοϊκών και ταχυδρομικών υπηρεσιών ή των λοιπών μέσων μεταφοράς.

Η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας από οποιαδήποτε Σύμβαση θεωρείται ότι αναστέλλεται για την περίοδο που διαρκεί το Γεγονός Ανωτέρας Βίας και ο χρόνος για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας θα παρατείνεται για χρονικό διάστημα ίσο με τη διάρκεια της εν λόγω περιόδου. Θα καταβάλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για να λήξει το Γεγονός Ανωτέρας Βίας ή να βρούμε λύση με την οποία να καθίσταται δυνατή η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας βάσει της Σύμβασης παρά το Γεγονός Ανωτέρας Βίας.


5. Ευθύνη χρηστή

Οι χρήστες αποδέχονται, συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για:

1.Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί προσβολή και βλάβη στην επιχείρηση ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου.

2.Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λπ.

3.Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας.

4.Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.

5.Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.

6.Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,

7.Παρενόχληση τρίτων με οποιονδήποτε τρόπο.

8.Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.


6. Η χρήση της ιστοσελίδας μας

Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα ή/και υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής, αναλαμβάνετε:

α. Να μην προβαίνετε σε ψευδείς ή δόλιες παραγγελίες. Εάν θεωρήσουμε ευλόγως ότι έχει υποβληθεί τέτοια παραγγελία έχουμε το δικαίωμα να την ακυρώσουμε και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές.

β. Να μας παρέχετε με ορθότητα και ακρίβεια την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail), την ταχυδρομική σας διεύθυνση ή/και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας. Επίσης αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο (βλ. την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου).

Εάν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, δεν μπορούμε να προωθήσουμε την παραγγελία σας.

Με την υποβολή παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα να συνάπτετε δεσμευτικές συμβάσεις.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1.Διαθεσιμότητα προϊόντων

Ο πελάτης ενημερώνεται λεπτομερώς για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα τους. Υπό αυτό το πρίσμα, σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει στο ακέραιο.

Αν υπάρχει μη διαθεσιμότητα ως προς ένα μόνο μέρος των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης, τότε το υπόλοιπο μόνο μέρος της παραγγελίας, δηλαδή τα προϊόντα που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και έχουν παραγγελθεί, θα αποσταλεί κανονικώς.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με οποιονδήποτε τρόπο, ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για την εκτέλεση των παραγγελιών σε προσφορές προϊόντων τηρείται αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Οι κατηγορίες διαθεσιμότητας των προϊόντων είναι οι παρακάτω:

-Διαθέσιμο σε 4-8 ημέρες: Το προϊόν έχει εξαντληθεί και απαιτείται παραγγελία από την κατασκευάστρια εταιρεία του και ο συνήθης χρόνος είναι 5-9 εργάσιμες ημέρες

*- Άμεσα διαθέσιμο: Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο στις αποθήκες μας και αποστέλλεται κατά κανόνα σε 1-4 εργάσιμες μέρες.

- Κατόπιν παραγγελίας: Το προϊόν έχει εξαντληθεί και απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία τους για τον χρόνο παράδοσης

- Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες : Το προϊόν έχει εξαντληθεί και απαιτείται παραγγελία από την κατασκευάστρια εταιρεία του και ο σύνηθες χρόνος είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

*- Διαθέσιμο σε 8-12 ημέρες : Το προϊόν έχει εξαντληθεί και απαιτείται παραγγελία από την κατασκευάστρια εταιρεία του και ο σύνηθες χρόνος είναι 8-12 εργάσιμες ημέρες

**Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να αλλάξουν μετά από την επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία

2.Υποβολή παραγγελίας

Ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος που επιθυμεί να υποβάλλει παραγγελία έχει τη δυνατότητα να την υποβάλλει μέσα από την ειδική φόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος («καλάθι παραγγελιών»), στην οποία επιλέγει και αναφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμεί να προμηθευτεί.

Η παραγγελία δεν είναι δεσμευτική για την BLUEYES προτού αυτή επιβεβαιώσει την αποδοχή της ως κατωτέρω.

Πριν από την υποβολή της παραγγελίας από τον πελάτη γνωστοποιούνται τα κατωτέρω ως όροι της πώλησης και ο πελάτης για τη διαβίβαση της παραγγελίας του δηλώνει προηγουμένως ρητά με τη σήμανση της ένδειξης

«Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης» ότι έλαβε γνώση και δέχεται τα κατωτέρω στοιχεία που μέσα από την παραγγελία αλλά και τον ειδικό σύνδεσμο (link) του γνωστοποιούνται ήτοι:

•Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που παρήγγειλε.

•Η παράλειψη του πελάτη να ενημερωθεί επαρκώς δεν βαρύνει ουδαμώς την εταιρεία αλλά αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ίδιου.

•Η ταυτότητα της BLUEYES, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της.

•Η συνολική τιμή των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων του Φ.Π.Α. και κάθε άλλο τέλος, όπως στην παραγγελία αποτυπώνονται και όλες οι πρόσθετες επιβαρύνσεις αποστολής, παράδοσης ή ταχυδρομείου (επίσης υπολογίζονται στο σώμα της παραγγελίας) και κάθε άλλη δαπάνη.

•Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων στην ηλεκτρονική σελίδα κάθε προϊόντος είναι πάντοτε οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο αναλογών Φ.Π.Α.).

•Οι διευθετήσεις πληρωμής, παράδοσης, εκτέλεσης, η προθεσμία εντός της οποίας η επιχείρηση αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα, η πολιτική που εφαρμόζει η BLUEYES για την αντιμετώπιση των παραπόνων.

•Οι προϋποθέσεις, οι εξαιρέσεις, η προθεσμία και οι διαδικασίες άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης.

•Υπενθύμιση της ύπαρξης της ευθύνης του πωλητή για πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων σύμφωνα με τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα, όπου συνομολογημένη ιδιότητα νοείται μόνο εφόσον έχει εγγράφως συνομολογηθεί.

•Όπου τυγχάνει εφαρμογής, η ελάχιστη διάρκεια των υποχρεώσεων του καταναλωτή βάσει της σύμβασης.

•Όπου τυγχάνει εφαρμογής, η ύπαρξη και οι όροι κατάθεσης χρημάτων που πρέπει να καταβληθούν ή να παρασχεθούν από τον καταναλωτή όποτε το ζητήσει ο προμηθευτής.

•Όπου τυγχάνει εφαρμογής, οι δυνατότητες λειτουργίας του ψηφιακού περιεχομένου, μαζί με τα ισχύοντα τεχνικά μέτρα προστασίας.

•Όπου τυγχάνει εφαρμογής, κάθε τυπική διαλειτουργικότητα ψηφιακού περιεχομένου με υλισμικό και λογισμικό της οποίας η επιχείρηση έχει γνώση ή ευλόγως αναμένεται να έχει γνώση.

•Όπου τυγχάνει εφαρμογής, η δυνατότητα προσφυγής σε εξωδικαστικό μηχανισμό παραπόνων και επανόρθωσης στον οποίο υπάγεται η επιχείρηση, καθώς και τους τρόπους πρόσβασης σε αυτόν.

•Η υποχρέωση πληρωμής με την υποβολή της παραγγελίας εφόσον υφίσταται τέτοια υποχρέωση με την ενεργοποίηση εικονιδίου επιλογής με ευανάγνωστη σήμανση, που αναγράφει «παραγγελία με υποχρέωση πληρωμή».

•Κατά πόσον ισχύουν περιορισμοί στην παράδοση και ποια μέσα πληρωμής είναι δεκτά.

3.Επιβεβαίωση παραλαβής παραγγελίας

Κάθε παραγγελία του πελάτη, ακολουθείται πάντοτε από αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας( e-mail), σε διάστημα λίγης ώρας, εκ μέρους της BLUEYES ,που περιλαμβάνει την επιβεβαίωση της λήψης της παραγγελίας και επαναλαμβάνει αναλυτικά το περιεχόμενό της. Η ηλεκτρονική αυτή αλληλογραφία εκ μέρους της BLUEYES αποτελεί μόνον επιβεβαίωση ότι η παραγγελία έχει παραληφθεί με το περιεχόμενο που αναφέρεται και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αποδοχή της παραγγελίας ή συνομολόγηση όρων πώλησης.Καμία τροποποίηση της παραγγελίας ή νέα συμφωνία επ’ αυτής δεν γίνεται δεκτή αν δεν αποτυπωθεί εγγράφως και δεν γίνει δεκτή από αμφότερες τις πλευρές. Απαραίτητη προϋπόθεση η ορθή καταχώρηση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης (e-mail).

4.Πώς Καταρτίζεται η Σύμβαση;

Οι πληροφορίες που συμπεριλαμβάνονται στους παρόντες Όρους και οι λεπτομέρειες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα δεν συνιστούν πρόταση πώλησης αλλά πρόσκληση προς κατάρτιση σύμβασης. Δεν θα θεωρείται ότι έχει καταρτισθεί καμία σύμβαση μεταξύ ημών (BLUEYES) και εσάς (Χρήστης/πελάτης) αναφορικά με οποιαδήποτε προϊόντα, παρά μόνον όταν η παραγγελία σας γίνει ρητώς αποδεκτή από εμάς.

Αν δεν δεχτούμε την παραγγελία σας και τα χρήματα έχουν ήδη αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας, τότε αυτά θα επιστρέφονται στο ακέραιο.

Για να κάνετε μια παραγγελία θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε τη διαδικασία της αγοράς και να πατήσετε το κουμπί «Έγκριση Πληρωμής». Κατόπιν θα λάβετε ένα e-mail από εμάς το οποίο θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της παραγγελίας σας «Επιβεβαίωση Παραγγελίας». Η «Επιβεβαίωση Παραγγελίας» δεν σημαίνει πως η παραγγελία σας έχει γίνει αποδεκτή, καθώς αυτό αποτελεί μια πρόσκληση από εσάς προς εμάς για την κατάρτιση σύμβασης και την αγορά ενός ή περισσοτέρων προϊόντων.

Όλες οι παραγγελίες τελούν υπό την προϋπόθεση της αποδοχής τους εκ μέρους μας και η εν λόγω αποδοχή θα επιβεβαιώνεται με την αποστολή ενός e-mail που θα επιβεβαιώνει ότι το προϊόν έχει αποσταλεί («Επιβεβαίωση Αποστολής»).

Η σύμβαση για την αγορά ενός προϊόντος μεταξύ μας («η Σύμβαση») θα θεωρείται μόνο τότε συναφθείσα όταν σας σταλεί η «Επιβεβαίωση Αποστολής».

Η Σύμβαση θα αφορά μόνο στα προϊόντα των οποίων την αποστολή έχουμε επιβεβαιώσει στην «Επιβεβαίωση Αποστολής».

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας προμηθεύσουμε τυχόν επιπρόσθετα προϊόντα που ενδεχομένως είναι μέρος της παραγγελίας σας, παρά μόνο όταν επιβεβαιωθεί η αποστολή των εν λόγω προϊόντων με ξεχωριστή «Επιβεβαίωση Αποστολής».


Το blueyes αποτελεί το αξιόπιστο και διαρκώς εξελισσόμενο κατάστημα διαδικτυακής πώλησης οπτικών προϊόντων.

Από το 2018 συνδέει δυναμικά τις διεθνείς τάσεις της μόδας με την προστασία και υγεία των ματιών σας.

Blueyes Sunglasses

>